SOSYAL, KÜLTÜREL, SPORTİF

09.11.2022 914

Okul sporları ' Gençler Spor Tırmanışı' müsabakalarına 4 kategoride katılan okul takimimiz Genç Erkek B, Genç Kız B ve B karma kategorilerinde il 1.si, Genç Erkek A kategorisinde ise il 4.sü olmuştur. Birinci olan takımlarımız 11 Haziran'da Balıkesir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasi'na katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

30-04-2024

 

Okul Sporları Gençler Oryantiring Yarışlarında okul takımlarimiz Genç Erkek A, Genç Kız A ve Genç Kız B kategorilerinde  il birincisi, Genç Erkek B kategorisinde il 2.si olmuştur. Birinci olan takımlarımız Tokat grup müsabakalarında okulumuzu ve ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. 

Ayrıca ferdi dereceye giren sporcularımız şunlardır;

 

Gazi Şahin il 1.si

İrfan Çoban il 2.si 

Mert Ekşi  il 3.sü 

 

Filiz Çiftçi il 1.si 

Gizem Mina Özyazici il 4.sü 

Nefise Zontul il 1.si

Nehir Naz Burhan il 2.si

Mehmet Ali Kocamemik il 4.sü olmuştur. 

 

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyor grup müsabakalarında başarılar diliyoruz.

28-02-2024

Belediyemiz öncülüğünde 24 okulun katılımıyla düzenlenen Geleneksel Belediye Başkanlık Kupası Liseler Arası 100.Yıl Voleybol Turnuvasında Okulumuz Kız Voleybol takımı 3. olmuştur.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımımıza kupa ve ödülleri Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ve il protokolü  tarafından takdim edildi.
Turnuvada emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyor, dereceye giren takımımızı kutluyoruz.

21-02-2024

2023/2024 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Liseler arası Gençler Yüzme İl Müsabakaları' nı takımımız birinci olarak tamamladı.

20-12-2023

Sivas Valiliği himayesinde Millî Eğitim Müdürlüğümüzce hayata geçirilen Hedef Projesi Kapsamında gerçekleştirilen 3. İl İzleme Sınavında üstün başarı gösteren öğrencilerimiz Mehmet Akif TURĞUT (TYT İl Birincisi) ve Sabrican GÖĞSU (AYT-SAY İl İkincisi) Okul Müdürümüz Ahmet YILMAZ tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. Öğrencilerimizi gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

26-04-2023

Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğümüzce hayata geçirilen Hedef projesi kapsamında, 7 Ocak 2023 tarihinde yapılan Okul Sporları Taekwondo müsabakalarında, okulumuz 10/B sınıfı öğrencisi Alptekin ULUDAĞ il birinciliği elde etmiştir. Okulumuzu Türkiye Grup Finallerinde temsil edecek olan öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

09-01-2023

Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğümüzce hayata geçirilen Hedef projesi kapsamında katılım gösterdiğimiz Okul sporları Dart müsabakalarında, okulumuz kız takımı il dördüncüsü olarak derece elde etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

30-12-2022

Sivas Valiliği ve Sivas il Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Atatürk ve Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Demet Ela KÜÇÜKKILIÇ  "İlelebet Cumhuriyet" isimli kompozisyonu ile il birincisi oldu. Geçen yıl da yazdığı kompozisyonla il birinciliği elde eden Demet Ela KÜÇÜKKILIÇ başarısını devam ettirdi.

02-11-2022